Maak kennis met Marian

Het geeft mij energie om jou op weg te helpen naar meer rust en focus!

coachingcontact

Welkom! 

Ik ben Marian Jongsma-Oosterkamp, gelukkig getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Na een rustige jeugd op de boerderij in Fochteloo koos ik voor een carrière in de financiële sector. Het bood mij veiligheid, zekerheid en een heerlijke baan binnen mijn comfort zone.

Het overlijden van mijn vader zorgde voor een kantelpunt in mijn leven. Wilde ik wel kiezen voor veiligheid en zekerheid? Of wilde ik ook een grotere droom najagen? Ik leerde mijzelf goed kennen en herkende processenstructuren en patronen in mijzelf en van belangrijke personen om mij heen. Hierdoor kon ik mijn eigen patronen doorbreken en veranderen. Voor mij de sleutel tot succes. Dit heeft onder andere geresulteerd in het afronden van de NLP Coachopleiding en het opstarten van mijn eigen coachpraktijk. Mijn coachopleiding heb ik aangevuld met de Master NLP Coach Practitioner. Hierdoor ben ik NLP Master gecertificeerd coach.

Ondersteuning bij het krijgen van inzichten

Ik merkte dat veel mensen levensvragen hebben en af en toe steun en hulp kunnen gebruiken bij die vraagstukken. Ik vind het intrigerend om telkens weer te ervaren hoe mensen zelf alle antwoorden in zich hebben en door de NLP zelf inzicht krijgen in hun eigen structuren.

“Ik heb ervaren dat NLP een fijne en doeltreffende methode is om
op een verdiepte laag in jezelf structuren zichtbaar te zien worden.”

Gratis kennismakingsgesprek


Heb je vragen of je wil onderzoeken of er een klik is? Neem dan telefonisch contact op.
Je kunt mij ook bereiken per e-mail of Whatsapp. Mocht ik niet opnemen dan zit ik waarschijnlijk
in een coachgesprek.Laat een berichtje achter en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Vraag een vrijblijvende intake aan